20 ознак того, що ви вже досягли успіху в житті

Читай також

  • Я б хотіла знайти щастя…
  • Завершується реєстрація на онлайн-школу «Як збудувати щасливі стосунки?»
  • Що казав Ісус Христос про щастя?
        • 20 ознак того, що ви вже досягли успіху в житті

          Час від часу в кожного з нас трапляються невдачі. Попри те, що це нормальне явище, ви повинні знайти спосіб, щоб побачити себе і своє життя у зовсім іншому ракурсі. Іноді ми не звертаємо уваги на «дрібниці». Насправді ж, якщо ви не мільйонер, не живете в розкішному будинку та не їздите на крутій іномарці, все це не означає, що ви — невдаха. Все зовсім не так.

          Нижче наведено 20 ознак того, що ви вже досягли успіху в житті:

          1. Ваші стосунки не такі драматичні, як могли б бути.
          Драматизм є проявом незрілості. З віком ми стаємо зрілими, мудрими та розважливими. Отже, якщо раніше ваші стосунки були наповнені драматизмом, а зараз вони стали більш стійкими, ви вже перебуваєте на стежці успішності.

          2. Ви не боїтеся просити про допомогу та підтримку.
          Просити про допомогу це аж ніяк не прояв слабкості. Насправді це  прояв сили. Жодній людині не вдавалося стати успішною в ізоляції. Задля досягнення цілей важлива злагоджена командна праця. Звернення по допомогу це ознака того, що ви зростаєте як особистість.

          3. У вас завищені власні стандарти.
          Ви не терпите поганої поведінки як від оточення, так і від самого себе. Ви закликаєте себе та інших до відповідальності за власні вчинки. Тепер ви вже не витрачаєте час на «енергетичних вампірів», як колись.

          4. Ви позбулися всього, що не приносить вам задоволення.
          Це може видатись нарцисизмом, проте це не так. Любов до себе це важлива умова успіху. Любіть себе настільки, щоб сказати «ні» всьому, що не робить вас щасливим, не сприяє досягненню мети, а навпаки тягне донизу.

          5. Ви пишаєтеся тим, кого бачите перед собою у дзеркалі.
          В ідеалі, ви повинні цінувати себе щомиті. Але навіть коли ви так не робите, спробуйте якомога частіше пишатися своїм відображенням у дзеркалі. Полюбіть себе, адже ви диво.

          6. Ви розумієте, що промахи та поразки є невід’ємною частиною особистісного зростання.
          Не кожному вдається залишатися на 100% успішним. Це нереально: життя складається з перемог та втрат. Погляньте на свої невдачі як на сходинки до чогось кращого. Такого поняття як невдачі не існує, ви повинні навчитися сприймати ці моменти як частину дивної подорожі.

          7. У вас є власна система підтримки — люди, готові допомогти вам у будь-який момент.
          Якщо у вас є друзі, готові підтримати вас коли завгодно, і ті, хто тільки прикидається товаришами ви досягли успіху. Навчившись розпізнавати ознаки зради, ви зможете викорінити зі свого оточення тих, хто може розчарувати вас у найбільш несподівану мить.

          8. Ви рідко скаржитеся.
          Бо розумієте: насправді причин для скарг не існує. Якщо раніше ви отримали жахливий життєвий досвід, якщо вам доводилося переживати неодноразові втрати, то буденні невдачі вже не є для вас трагедією. Успішні люди знають це, саме тому вони сприймають все із вдячністю.

          9. Ви радієте чужим перемогам.
          Якщо інші домоглися успіху раніше від вас, це не означає що ви невдаха. Аплодують ті, хто піднімається до вершин. Чим більше позитиву ви віддаєте людям та їхнім перемогам, тим більше шансів у вас стати переможцем у власній справі.

          10. У вас є захоплення, над якими ви працюєте.
          Ви не стоїте на місці. Ви знаєте, що володієте чимось прекрасним, і це дозволить вам зробити власний внесок у цей світ. Вам належать унікальні дари і таланти. Ви не тільки знаєте це, але також працюєте над їхнім використанням.

          11. У вас є цілі, до яких ви прагнете.
          Якщо у вас немає мрії, до якої ви прямуєте крок за кроком, ви просто повільно вмираєте. Успішні люди ставлять перед собою мету, вони захоплені переслідуванням ідеї, яку хочуть втілити в реальність.

          12. У вас є мрії, які збуваються.
          Незважаючи на «провали», ви повинні продовжувати навіть довгий шлях до втілення своєї мети. Ви повинні зробити все, щоб ваші бажання здійснилися. Відчувши солодкий смак перемоги, ви побачите, як вона підживлюватиме вас до нових дій.

          13. Ви співчуваєте іншим.
          Людина без співчуття мертва всередині. За допомогою симпатії ви наповнюєте світ позитивом та любов’ю. Успішні люди знають це, вони люблять інших, немов рідних.

          14. Ви любите і вас люблять.
          Любов є небезпечна, часом навіть страшна. Це єдине, за що ми постійно боремося, але з цим почуттям пов’язаний страх бути відкинутим. Якщо ви розкрили своє серце достатньо, щоб любити і бути любленим, ви успішний.

          15. Роль жертви — не для вас.
          Ви знаєте, що фортуна не завжди повертається до вас обличчям. Проте саме ви є творцем свого життя. Успішні люди знають: єдиний шлях до досягнення цілей перемога та поступ, незважаючи ні на що.

          16. Вас не турбує, що думають інші.
          Ви знаєте, що всім догодити не зможете. Ви усвідомлюєте, що не повинно бути стандартів, за якими суспільство оцінює людей. Будьте вірні собі та своїй другій половинці, не роздумуючи, що про вас говорять інші.

          17. Ви завжди позитивно оцінюєте ситуацію.
          Життя може бути повним розчарувань, якщо ви захочете побачити його саме таким. Натомість подивіться на поразки як на нові можливості для навчання. Жоден негативний досвід не повинен бути змарнованим, адже він несе в собі нові знання.

          18. Ви приймаєте те, що неможливо змінити.
          Подивіться правді у вічі: є безліч речей, які ви не можете змінити. Все, що ви можете зробити це переглянути своє бачення. Якщо вам вдається міняти своє ставлення до негативних ситуацій, значить ви успішний.

          19. Ви змінюєте те, що можете.
          Погляньте правді у вічі ще раз: є величезна кількість речей, які ви можете змінити. Успішні люди виходять за рамки негативу та починають робити хоч щось.

          20. Ви щасливі.
          Як на мене, це основне визначення успішності. Неважливо, скільки грошей у вас на рахунку, яка площа вашого житла, на яких курортах ви відпочиваєте. Якщо ви щасливі ви досягли успіху.

          Знайте, навіть якщо ви не бачите чогось спільного з собою у всіх 20 ознаках, вам не варто переживати. Будьте щасливі від того, що ваше життя є у гармонії принаймні з декількома цими пунктами. У потрібний момент прийде і все решта. Вам потрібно продовжувати рухатися лише вперед і вгору.

          Переклад: Максим Гонтар

          За матеріалами: фейсбук-сторінка Олега Пономаря

          Читай також

        • Я б хотіла знайти щастя…
        • Завершується реєстрація на онлайн-школу «Як збудувати щасливі стосунки?»
        • Що казав Ісус Христос про щастя?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.